HomeDe 5 Garanties van BTL

De 5 Garanties van BTL

Mary-Ann van Gisbergen
Mary-Ann van Gisbergen

Corporate Recruiter
T: 06 83 19 55 95

Stel mij een vraag

De toegevoegde waarde van BTL

Samen, Inventief en Integer: dit zijn de waarden waar wij als BTL voor staan. Onze dienstverlening is uniek en relevant. Wij verhogen daarmee de waarde van de groene omgeving voor gebruikers en de maatschappij.

Deze toegevoegde waarde hebben wij vastgelegd in De 5 Garanties van BTL. Via deze garanties beleven onze klanten deze toegevoegde waarde en kunnen klanten ons hierop ook aanspreken.

Garantie 1: Meer waarde door groen

De projecten van BTL verhogen de waarde van uw activiteiten, zoals:

  • Een prettigere omgeving waarin uw medewerkers gemotiveerder werken.
  • Een gezonder binnen- en buitenklimaat voor bewoners en gebruikers.
  • Aantrekkelijker vastgoed door een buitenruimte met de juiste uitstraling.

Garantie 2: Altijd reactie

Als klant heeft u bij BTL één aanspreekpunt. We hanteren korte reactietijden en zijn snel ter plaatse op basis van ons uitgebreide netwerk van vestigingen verspreid over Nederland. Heeft u door onze schuld te lang moeten wachten? U krijgt 5% korting op de volgende factuur.

Garantie 3: Altijd de expert aan tafel

BTL is het kennisinstituut op het gebied van groen. Als klant heeft u voortdurend toegang tot de beste expertise. Onze experts hebben een open en transparante houding en zetten altijd in op samenwerking. Wij garanderen een doordacht plan en een doeltreffende uitvoering. Dat doen we op basis van meer dan 50 jaar ervaring, en de kennis en het vakmanschap van onze mensen.

Garantie 4: Toekomstgerichte oplossingen

Al onze handelingen hebben een impact op hoe wij deze wereld achterlaten. Daarom garanderen wij dat ons handelen altijd gericht is op het bereiken van duurzame oplossingen. Voor ons is toekomstgericht werken een tweede natuur en daardoor kunnen onze projecten bijdragen aan het beter achterlaten van onze planeet.

Garantie 5: Geen meerwerk bij Design & Construct

Als u bij ons komt voor een geïntegreerd D&C-project, dan gebruiken we onze kennis en ervaring om er precies achter te komen wat uw drijfveren en doelen zijn. Op die manier adviseren we de juiste aanpak en maken we een transparant en volledig voorstel voor u. Mochten wij desondanks iets over het hoofd zien, dan is dat ons probleem. Dat lossen we op, zonder extra kosten.