HomeOver BTL

Over BTL

Mary-Ann van Gisbergen
Mary-Ann van Gisbergen

Corporate Recruiter
T: 06 83 19 55 95

Stel mij een vraag

BTL is een gevestigde naam in de groensector. Met zo’n 500 medewerkers werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Onze klanten zijn onder andere zorgorganisaties, kleine en grote bedrijven, recreatieparken, sportverenigingen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en verschillende (semi-)overheden.

Wist je dat...

  • We aan zo’n 4400 projecten per jaar werken?
  • Ons klantenbestand bestaat uit zo’n 1670 klanten?
  • Er kennis en expertise binnen de 4 werkmaatschappijen is?
  • We landelijke dekking hebben met 20 locaties
  • Er zo’n 500 experts in dienst zijn?
  • We een internationale speler zijn met collega’s in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk?

De groene historie van BTL

BTL is in 1962 opgericht. Gestart als hoveniersbedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot organisatie die groenadvies geeft, kan realiseren en ook specialistisch boomadvies geeft. Een gevestigde naam in de groensector.

Met zo’n 500 medewerkers werken wij landelijk vanuit een twintigtal locaties door heel Nederland. Hieronder zie je de geschiedenis van BTL.

Onze medewerkers maken het verschil

Bij BTL werken goed opgeleide vakmensen, die passie hebben voor hun vak. Die samen mooie projecten willen maken voor uiteenlopende klanten en beschikken over hoogwaardige kennis en creativiteit.

Wil jij ook werken met modern gereedschap en een uitgebreid machinepark voor specialistisch werk? Lees hier de verhalen van collega’s die je voorgingen. Waarom hebben zij destijds voor BTL gekozen en op welke manier voegen zij (groen) waarde aan hun carrière toe?

Bekijk onze vacatures

Samen, Integer en Inventief

Dit zijn de waarden waar wij als BTL voor staan. Waarden die we in ons dagelijks werk nastreven en waar we elkaar op aanspreken. Want samen maken we immers mooie en inventieve projecten, op een integere manier!

Onze waarden zijn belangrijk, zodat we naar onze klanten de 5 Garanties van BTL kunnen waarmaken. Op deze manier kunnen we echt onze toegevoegde waarde aantonen. Benieuwd wat onze 5 Garanties zijn? Lees hier verder!