HomeWerken bij BTL Advies

Werken bij BTL Advies

Mary-Ann van Gisbergen
Mary-Ann van Gisbergen

Corporate Recruiter
T: 06 83 19 55 95

Stel mij een vraag

Advies voor groener leven

BTL Advies is ons groene architecten- en ingenieursbureau. Wij zijn tuin- en landschapsarchitecten, ecologen en adviseurs. Technici die rekenen en tekenen en consultants die het liefst met hun laarzen  in de modder staan. Ervaren specialisten die verstand hebben van bomen en planten, en kennis van de natuur in stad en landschap.

Verschillende expertises onder een dak

Met onze gepassioneerde adviseurs, ontwerpers, ingenieurs en andere experts hebben wij de kennis en creativiteit in huis voor alle facetten van het gehele proces: planologische verkenning, ecologische onderzoek, advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding. Met deze juiste combinatie van kennis en disciplines werken wij aan de meest uiteenlopende projecten, van natuuronderzoek tot beleidsplannen en van ontwerpen tot innovatieve contracten.

Wil jij ook werken aan mooie projecten?

opstellen van beplantingsplannen
Uitvoeren van ecologisch onderzoek
Opstellen beleidsplannen met behulp van bewonersparticipatie
Ontwerpen van groene schoolpleinen
Opstellen van verbetermaatregelen

Wat maakt BTL Advies zo bijzonder?

Goede begeleiding

Bij BTL Advies krijg je zorgvuldige en structurele begeleiding door middel van ontwikkelingsgesprekken. Hierbij kun je zelf je werk en loopbaan vorm geven. Heb je reële wensen, dan doen we dit gewoon! Of het nu een detachering is, een bepaald type werk, binnen/ buitenwerk. Als we de kansen hebben in een project, dan zetten we je in waar jouw hart/ ambitie/ wens ligt.

Openheid & ontwikkeling

Zo’n 4 keer per jaar komen alle collega’s van BTL Advies bij elkaar voor een presentatie over de cijfers & ontwikkelingen in het MT en altijd wordt er een thema gekozen om die avond uit te diepen. We vinden het belangrijk om open met elkaar te communiceren over de koers van de organisatie en er ook voor te zorgen dat jouw ontwikkeling niet stilstaat!

Een informele sfeer

De sfeer op onze vier vestigingen is informeel. Tijdens de lunch kun je in de groene omgeving wandelen of een potje tafelvoetbal spelen. Ook zitten we graag in de algemene ruimte voor een boterham, stukje taart of borrel. Maar hiervoor gaan we ook naar een collega thuis of naar een andere locatie om samen wat te eten.

Samen vormen we een team

Werken in een jong en dynamisch team met collega’s die (ongeveer) hetzelfde doen, hebben gedaan en vooral elkaar perfect aanvullen. We vinden het belangrijk om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Door samen te werken en van elkaar te leren komen wij tot innovatieve oplossingen en kunnen wij de meeste uitdagende projecten aan!

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij BTL Advies?

Onze groene experts aan het woord

Lees hier de verhalen van onze collega’s. Zij vertellen hun eigen verhaal; van hoe ze begonnen zijn bij BTL Advies tot waar ze nu staan. Maar ook over de samenwerking in het team en de mooie projecten die ze samen maken.