HomeWerken bij BTL Realisatie

Werken bij BTL Realisatie

Mary-Ann van Gisbergen
Mary-Ann van Gisbergen

Corporate Recruiter
T: 06 83 19 55 95

Stel mij een vraag

Aannemer voor de groene buitenruimte

BTL Realisatie is dé aannemer voor de groene ruimte. Door de intensieve samenwerking met BTL Advies en BTL Bomendienst leveren wij een volledig pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud. Voor klanten zoals overheden, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en terreinbeheerders.

Werken aan waardevolle oplossingen

Het beschermen van miljoenen bewoners in het rivierengebied tegen overstromingen, het aanleggen van daktuinen op de meeste bijzondere en complexe gebouwen en het creëren van uitdagende speelplekken voor kinderen. Dit is slechts een kleine greep uit de uitdagingen waar wij bij BTL Realisatie dagelijks voor staan. Uitdagingen die we met veel enthousiasme en passie voor groen weten te vertalen naar waardevolle oplossingen voor de klant en eindgebruikers.

Een greep uit je werkzaamheden

Snoeien van bomen
Aanleg groene schoolplein
Groenonderhoud

Bekijk hoe onze collega's een groendak aanleggen

Wat maakt werken bij BTL Realisatie zo leuk?

Volgen van opleidingen

Het volgen van opleidingen vinden we erg belangrijk. Er worden regelmatig cursussen gegeven op de vestiging zodat je bijblijft op je vakgebied. Daarnaast is het mogelijk om de opleiding Larenstein te volgen. Bespreek het met je vestigingsmanager en we kijken naar de mogelijkheden!

Aanschaf nieuw materieel

Je krijgt van BTL de beschikking over goed gereedschap. Op die manier kun je ook goede werken maken. Daarom betrekken we je ook bij de aanschaf van nieuw materieel. Jij hebt waarschijnlijk al ervaring met de spullen en weet welke merken en specificaties belangrijk zijn.

Doorgroeimogelijkheden

Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld de stap maken van hovenier naar voorman? Dat kan! We bekijken samen of en welke opleiding je hiervoor nodig hebt en wanneer je kunt doorgroeien.

Teamspirit

Na inspanning volgt ontspanning, dus organiseren we zo’n 2 tot 3 keer per jaar een gezellige avond. Ook wordt er regelmatig op vrijdagmiddag een biertje gedronken.

Een baan in het groen als zij-instromer

Heb jij op dit moment een baan, maar zit je niet helemaal op je plek? Zoek je liever een baan met meer uitdaging, gevarieerd werk op verschillende locaties waar je op het eind van de dag ook daadwerkelijk het resultaat van ziet. Kies dan voor een baan in het groen. Als zij-instromer bieden wij volop mogelijkheden om je op te leiden tot vakbekwaam hovenier.

Wil jij ook werken bij de specialist in het groen?

Onze vakmensen aan het woord

Lees hier de verhalen van onze collega’s. Zij vertellen hun eigen verhaal; van hoe ze begonnen zijn bij BTL Realisatie tot waar ze nu staan. Maar ook over de samenwerking in het team en de mooie projecten die ze samen maken.