HomeWerken bij BTL

Werken bij BTL

Mary-Ann van Gisbergen
Mary-Ann van Gisbergen

Corporate Recruiter
T: 06 83 19 55 95

Stel mij een vraag

Kies voor een groene carrière bij BTL!

Bij BTL werken we met zo’n 500 collega’s dagelijks samen aan de meest uiteenlopende groene projecten.  Zo leggen we natuurlijke speelplekken bij scholen en kinderdagverblijven, zorg- en beweegtuinen aan en realiseren we daktuinen. Dit doen we samen, integer en inventief. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie!

Drie werkmaatschappijen

De collega’s van BTL Bomendienst zijn dé specialisten voor bomen en leveren advies, verzorging en ziektebeheersing. BTL Advies is een architecten- en ingenieursbureau voor groene experts, die het liefst met hun laarzen in de modder staan. Ervaren specialisten die verstand hebben van bomen en planten en kennis van de natuur in stad en landschap. En dit alles wordt uitgevoerd door de gedreven vakmensen van BTL Realisatie met kennis die dagelijks gebruik kunnen maken van een modern machinepark.

Wil jij...

  • Oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken?
  • Jouw kennis en inzichten omzetten naar innovaties?
  • Groen prominent op de agenda zetten bij overheden, bedrijven en publieke organisaties?
  • Samen met collega's de buitenruimte vergroenen?
  • Met groen waarde toevoegen voor onze klanten?
  • Ervoor zorgen dat wij Groener leven, wonen, zorgen, werken, leren, ontspannen en sporten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze vacatures

Erkend leerbedrijf

BTL werkt samen met de branchevereniging VHG, scholen, leerlingen, hoveniers, groenvoorzieners, gemeentelijke groendiensten en boomteeltbedrijven om jongeren te enthousiasmeren voor het groene vak en ze succesvol op te leiden voor een toekomst in de groene sector. Leerlingen die bij BTL komen werken via TRI (voorheen GOA) volgen hun opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of via de beroepsopleidende leerweg (bol).